Onafhankelijk behartiger van werknemersbelangen

Update over onze voorzitter

12 oktober 2023

Beste Qlix leden,

Helaas moeten wij meedelen dat, vanwege een hersenbloeding, onze voorzitter al langere tijd uit de running is. De eerste maanden waren de berichten niet hoopvol, maar gelukkig zijn de meest recente berichten een stuk positiever, sterker nog, tijdens onze meest recente bestuursvergadering hebben wij contact gehad met Peter waarin wij tijdens een gesprek met Peter zelf hebben kunnen vaststellen dat hij aan de beterende hand is. Ondanks dat er nog een lange weg te gaan is vinden wij dit zeer positief nieuws!

Iedereen die Peter beterschap wil wensen kan hiertoe ene kaart sturen naar Qlix, ten name van Peter Broumels, dan zorgen wij ervoor dat hij de kaarten ontvangt.

Adres Qlix:
Veursestraatweg 88-90, 2265 CE Leidschendam

Cancel