Onafhankelijk behartiger van werknemersbelangen

Ledenvoordeel van augustus

09 augustus 2023
Ledenservice

We hebben geweldig nieuws dat we graag met jullie willen delen! Als vakbond zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze leden te ondersteunen en extra voordelen te bieden. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we een samenwerking zijn aangegaan met UnitedConsumers.

Dankzij deze samenwerking kunnen jullie nu profiteren van voordelig tanken bij verschillende tankstations in het hele land. UnitedConsumers heeft afspraken gemaakt met een netwerk van tankstations, waardoor onze leden exclusieve kortingen kunnen ontvangen op de brandstofprijzen. Dit betekent dat jullie elke keer dat jullie tanken kunnen besparen op jullie brandstofkosten

Hoe werkt het? Het is eigenlijk heel eenvoudig. Als lid van onze vakbond kunnen jullie je aanmelden bij UnitedConsumers en gebruikmaken van hun tankpas. Met deze tankpas kunnen jullie direct profiteren van de korting bij de aangesloten tankstations. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar de speciale QLIX-pagina op de website van UnitedConsumers:
https://www.unitedconsumers.com/tanken/?cid=qlix&utm_source=qlix&utm_medium=partner&utm_campaign=ledenvoordeel&utm_content=tanken

We begrijpen dat de stijgende brandstofprijzen een uitdaging kunnen vormen en daarom zijn we enthousiast over deze samenwerking met UnitedConsumers. Het stelt ons in staat om onze leden een praktisch voordeel te bieden en jullie te helpen besparen op jullie maandelijkse uitgaven.

Cancel