Onafhankelijk behartiger van werknemersbelangen

Persoonlijke Belangenbehartiging (PB)

24 april 2023
KPN

Tijdens de ALV vergadering werd de vraag gesteld of het mogelijk is dat op de KPN-locaties een Qlix vakbond lid aanwezig is voor de Persoonlijke Belangenbehartiging (PB).   

Door de verschillende vernieuwingen die in de organisatie en de processen worden doorgevoerd, worden diverse afdelingen in zijn totaal in een bepaalde reorganisatie fase geplaatst. Zonder je dat eerder te realiseren wordt jouw persoonlijke werksituatie gewijzigd en zou je direct veel vragen kunnen hebben. Ook in conflictsituaties zou je hulp kunnen gebruiken van een PB’er. De aanwezigheid van een Qlix Persoonlijke Belangenbehartiger op jouw locatie is dan erg fijn.

Daarom is Qlix op zoek naar enthousiaste leden die zich hiervoor willen inzetten. Het bestuur heeft de wens om naast de huidige twee PB’ers, Harry Sonderman (locatie Hilversum) en Michel Broers (locatie Zoetermeer) nieuwe kandidaten te gaan werven voor de overige locaties.

Uiteraard worden de nieuwe geschikte kandidaten voorzien van een opleiding/training.

Als je denkt hiervoor over de juiste kwaliteiten te beschikken, vul dan dit inschrijfformulier in. We streven er naar in de maand juni keuzes te maken en trainingen te verzorgen.

Ken je leden (of potentiële leden) die deze rol zouden willen vervullen? Haal ze over hierop te reageren.

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar info@qlix.nl of bel naar 070-386 90 46.

Cancel