Onafhankelijk behartiger van werknemersbelangen

Onderhandelingsresultaat cao KPN 2023, graag jouw stem

15 december 2022
KPN

Het doet ons deugd jullie te kunnen informeren over het feit dat wij een onderhandelingsresultaat hebben bereikt met KPN over de inhoud van de cao 2023. Hieronder informeren wij je over de belangrijkste resultaten. Het volledige onderhandelingsresultaat lees je hier.

Het concept-onderhandelingsresultaat is besproken met de kaderleden van Qlix en Jong KPN. Na de gegeven toelichting op het resultaat en het vergelijken van het resultaat met onze inzet, heeft de groep kaderleden besloten om de leden van Qlix en Jong KPN een positief stemadvies te geven.

Ledenraadpleging
Op maandag 19 december aanstaande wordt van 16.00 uur tot uiterlijk 17.00 uur een Teams ledenraadpleging gehouden voor leden van Qlix en Jong KPN. 

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

 Wij nodigen je van harte uit voor deelname aan deze ledenraadpleging! 

Stemprocedure
We zijn benieuwd naar jouw mening. Je kunt t/m dinsdag 20 december stemmen via de link naar het stemformulier die je via mail hebt ontvangen.  Laat ons weten of je voor of tegen bent of neutraal bent over het onderhandelingsresultaat. 

Cancel