Onafhankelijk behartiger van werknemersbelangen

Ondernemingsraad verkiezingen bij KPN

07 maart 2022
KPN

Zoals je wellicht hebt vernomen gaan er bij KPN nieuwe ondernemingsraden gekozen worden. Dit vindt, conform de wet op ondernemingsraden, elke vier jaar plaats. Leden van Qlix kunnen zich vanzelfsprekend opgeven als kandidaat. Dit kan nog tot uiterlijk 11 april.

De ondernemingsraad is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Wil jij je steentje bijdragen binnen de ondernemingsraad, geef je dan op! Ben je nog geen lid? Om je voor Qlix kanidaat te stellen is dat wel een vereiste. Meld je aan als lid via de website.

De komende tijd zul je nog meer van ons horen over de verkiezingen, dus houd je mailbox in de gaten!

Wil jij impact maken voor je collega’s? Meld je dan nu aan!

Voor meer informatie en/of je kandidaat stellen mail naar enrique.kroesen@qlix.nl. Vermeld hierin je volledige naam en afdeling waar je werkt.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Qlix

Cancel