Onafhankelijk behartiger van werknemersbelangen

Michel Boers is de nieuwe onderhandelaar bij KPN

20 oktober 2020
KPN
Namens Qlix onderhandelen Ron Harmen en Harry Sonderman over de arbeidsvoorwaarden met KPN. Harry heeft onlangs besloten om te stoppen met dit werk. Michel Boers volgt hem op.
Loopbaan Michel
Michel is sinds 2017 voorzitter van Qlix en werkt sinds 1996 bij KPN. Hij begon zijn loopbaan bij KPN als medewerker enginering bij Netwerk Bouw in het toenmalige district Den Haag en werkt tegenwoordig als business consultant. Hij werkt nauw samen met het ministerie van Defensie aan de modernisering van de ICT dienstverlening.
Michel kan vraagstukken uitstekend analyseren en boekt ook resultaten onder druk. Met zowel zijn commerciële vaardigheden als zijn kennis van KPN is hij een geschikte onderhandelaar om namens de leden van Qlix te onderhandelen over de cao van KPN.

Michel licht toe: “Als onderhandelaar wil ik mij inzetten voor een eerlijke beloning voor alle collega’s bij KPN waarbij de medewerkers als stakeholder een belangrijkere positie binnen KPN verdienen dan nu het geval is.”

Heb je naar aanleiding van dit bericht een idee of een vraag? Stuur ter attentie van Michel Boers een email via info@qlix.nl

 

 

Cancel