Onafhankelijk behartiger van werknemersbelangen

Bereikbaarheid rondom de feestdagen

09 april 2020
Algemeen
Naar aanleiding van het advies van het RIVM ontvangen wij geen bezoekers in ons kantoor. Wij hopen dat wij na de coronacrisis alle activiteiten weer kunnen hervatten en onze leden weer kunnen ontmoeten! 
 
Wij zijn telefonisch niet bereikbaar op de volgende feestdagen
► Maandag 13 april 2020 (Tweede paasdag)
► Maandag 27 april 2020 (Koningsdag)
► Dinsdag 5 mei 2020 (Bevrijdingsdag)
► Donderdag 21 mei 2020 (Hemelvaartsdag)
► Maandag 1 juni 2020 (Tweede Pinksterdag)
Telefonische bereikbaarheid
Op werkdagen buiten de feestdagen om zijn wij telefonisch bereikbaar, het kan echter voorkomen dat het langer duurt voordat u iemand te spreken krijgt. Vanwege het coronavirus werken zoveel mogelijk van onze medewerkers thuis. Krijgt u geen direct gehoor? Dan zijn al onze medewerkers in gesprek, probeer het dan 15 minuten later nog een keer.

Uiteraard kunt u ons altijd mailen via info@qlix.nl

Cancel