Onafhankelijk behartiger van werknemersbelangen

Beperkte bereikbaarheid Qlix

16 maart 2020

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus werken zoveel mogelijk mensen thuis. Ook de medewerkers van onze uitvoeringsorganisatie Staywise werken zoveel mogelijk thuis. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en ons kantoor is tot en met 6 april 2020 niet geopend voor bezoekers.

Telefonische bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch bereikbaar, het kan echter voorkomen dat het langer duurt voordat u iemand te spreken krijgt. Krijgt u geen direct gehoor? Dan zijn al onze medewerkers in gesprek, probeer het dan 15 minuten later nog een keer.

Voor een snelle afhandeling van uw vraag
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen wij onze leden te mailen naar adres info@qlix.nl. Vermeld daarbij ook uw telefoonnummer zodat wij u kunnen terugbellen als dat nodig is.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Qlix

Cancel