Onafhankelijk behartiger van werknemersbelangen

Gezocht: Kandidaten voor de ondernemingsraden van Atos!

09 juli 2019
Atos
Wil jij invloed hebben op je eigen werk bij Atos? Wij zoeken gemotiveerde werknemers die zowel het belang van Atos als die van alle medewerkers willen behartigen. Tussen maandag 3 en zondag 15 september 2019 zullen er verkiezingen worden gehouden voor de ondernemingsraad van Atos. 

Huidige ondernemingsraden
Op dit moment heeft Atos vijf ondernemingsraden. Dat zijn Atos International Global Functions (3 zetels), Markets & Structures (7 zetels), Infrastructre & Data management (15 zetels), Big data & Security (5), Business & Platform Solutions (15 zetels). Op dit moment zijn er ontwikkelingen gaande waardoor de bovenstaande structuur anders kan worden. Uiteraard worden alle betrokkenen hierover geïnformeerd.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op via het Qlix-nummer op 070 386 90 46 of mail naar info@qlix.nl

Als je kandidaat wil zijn namens Qlix geef je dan in ieder geval op vóór maandag 29 juli 2019. 

 

Cancel