Onafhankelijk behartiger van werknemersbelangen

Qlix reünie gepensioneerden

06 juni 2019
Algemeen

Kom ook naar onze gezellige reünie en ontmoet oud collega’s!

Peter Lambregts, Joke Lammersen en Kees van Rijn organiseren dit jaar weer een reünie voor de gepensioneerde leden van Qlix. Het heeft dit keer een educatief karakter. We krijgen informatie over de ‘circulaire economie’ wat bij veel bedrijven momenteel aandacht krijgt.

“ We gooien jaarlijks in Nederland voor minstens 5 miljard euro aan voedsel weg. Een deel daarvan zijn verse groenten: overschot van boeren, telers en versnijders. Afgekeurd omdat ze te klein, misvormd of te bont zijn en de kopjes, kontjes of stronken. De Verspillingsfabriek redt deze groenten en bereidt er smaakvolle soepen, sauzen en stoofgerechten van. Dat gebeurt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Want talent verspillen, dat vinden wij ook zonde.”

Hierbij nodigen wij al onze gepensioneerde leden uit voor deze reünie!  Belangrijk is te melden dat er geen invalide toiletten aanwezig zijn. Voor het bezichtigen van de fabriek moet u goed ter been zijn i.v.m. de trappen.

Datum:            Vrijdag 27 september 2019
Tijd:                 16:00 uur
Locatie:           De Verspillingsfabriek, Huygensweg 10, 5466 AN Veghel

Programma     Bezoek aan de verspillingsfabriek te Veghel
16:00 uur          Koffie, thee en muffins bij Three-sixty
16:30 uur          Presentatie. De ambassadeur van THE MAKE OVER informeert ons over het ontstaan en het gedachtegoed van de verspillingsfabriek.
17:30 uur          Rondleiding
18:00 uur          Verspillingsbuffet
20:00 uur          Einde en vertrek

Wanneer het zelf rijden niet lukt, dan zijn we van plan om vanaf station Den Bosch oud collega’s op te halen en mee te nemen naar de verspillingsfabriek. De verspillingsfabriek is namelijk slecht met het openbaar vervoer te bereiken. Voor het meerijden wordt u een uur eerder op het station in Den Bosch verwacht.
15:00 uur          Aankomst station Den Bosch
15:15 uur          Voor de carpoolers, we wachten achter het station
15:30 uur          Vertrek naar de verspillingsfabriek

Kiest u voor mee rijden? Dat kunt u via het aanmeldformulier laten weten. Kees van Rijn neemt contact met u op.  

► Aanmelden voor de reunie kan hier 

Cancel