Onafhankelijk behartiger van werknemersbelangen

Werk je bij Telfort?

19 maart 2019
Telfort
Het zijn roerige tijden op de telecommarkt en vooral de Retail onderdelen van KPN. hebben vaak te maken met reorganisaties en winkelsluitingen tot gevolg. Qlix is een onafhankelijke vakbond die actief is binnen KPN met een lange staat van dienst als belangenbehartiger binnen alle gelederen van het bedrijf.

Jouw baan is mogelijk nu in het geding en dat zorgt voor veel onzekerheid over je financiële toekomst en je carrière mogelijkheden. Laat Qlix jou helpen door je te ontzorgen bij arbeidsvraagstukken zodat jij je kunt richten op je toekomst!


Wat kan Qlix jou bieden?
  • Vanaf dag één als lid juridische bijstand;
  • Snelle hulp met korte communicatielijnen;
  • Hulp bij het tot stand komen van een goede vertrekregeling;
  • Meepraten en meebeslissen over jouw arbeidsvoorwaarden.

→ Download hier de folder

→ Word hier snel lid!

Cancel