Onafhankelijk behartiger van werknemersbelangen

Gezocht: Medewerker AD-HOC Klussen

11 maart 2019
Vacature

Bij Qlix komt het nog wel eens voor dat we een paar handen tekort komen. Soms zijn wij op zoek naar leden die sterk zijn in administratieve werkzaamheden, het schrijven teksten of het ondersteunen van MZ verkiezingen. Deze werkzaamheden kunnen nagenoeg altijd op afstand worden gedaan.

Maar het komt natuurlijk ook voor dat er op locatie iets moet gebeuren, bijvoorbeeld het voorbereiden van een mailing per brief op het bondskantoor in Leidschendam of het uitdelen of klaarleggen van folders bij kantoren waar Qlix zichtbaar aanwezig wil zijn.

Profiel

 • je bent lid van Qlix;
 • je wil iets doen voor de vakbond.

Tijdsbesteding en vergoeding

 • eenmalig een dagdeel of vaker;
 • het betreft een onbezoldigde functie;
 • reis- en andere kosten worden vergoed.

Mogelijke werkzaamheden

 • enveloppen vullen;
 • teksten schrijven;
 • leden bellen;
 • bestanden bewerken; 
 • bijeenkomsten organiseren;
 • administratieve werkzaamheden;
 • Of andere werkzaamheden.

Interesse?
Vrijwilligers van Qlix kunnen rekenen op de ondersteuning van het bestuur van Qlix en de medewerkers van uitvoeringsorganisatie Staywise. Denk daarbij aan cursussen of de kennis van onderhandelaars, juristen en communicatieadviseurs waar de vrijwilligers terecht kunnen met vragen.

Bel Qlix via 070 386 9046 of mail naar info@qlix.nl en laat een terugbelverzoek achter voor Michel Boers.

www.qlix.nl/vacatures

 

Cancel