Onafhankelijk behartiger van werknemersbelangen

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2019

19 februari 2019
Algemeen

Hoe kun je het beste invloed uitoefenen op de werkgever? Deze vraag staat centraal tijdens de Algemene Jaarvergadering van Qlix.

Kom ook en discussieer mee!

Het bestuur nodigt de leden van harte uit tot het bijwonen van de Algemene Vergadering. Alle leden van Qlix zijn welkom!Datum:           25 april 2019
Tijd:                14.30 uur
Locatie:           Amersfoort, exacte locatie volgt  

Spelregels aanmelding

  • Aanmelden kan tot en met 14 maart 2019;
  • Aanmelden kan door gebruikmaking van het aanmeldingsformulier;
  • Deelname aan de vergadering kan als aan alle lidmaatschapsvoorwaarden is voldaan.

Agenda en meer informatie

Uiterlijk een week voordat de Algemene Ledenvergadering plaatsvindt, krijgt iedereen die zich heeft aangemeld een persoonlijke uitnodiging, de agenda en de stukken thuisgestuurd. De vergadering is toegankelijk op vertoon van de ontvangen uitnodiging.

Spreker, Ron Harmsen over optimale werknemersinvloed anno 2019

Ron Harmsen kijkt met ons terug op de geschiedenis. ‘Hoe kwam werknemersinvloed 120 jaar geleden tot stand, wat zijn de ontwikkelingen door de jaren heen, hoe acteert de hedendaagse vakbeweging en… is zij succesvol?’

Ron Harmsen is interim-bestuurder/onderhandelaar voor Qlix en onderhandelt voor Qlix met KPN over een nieuwe cao. Ron is sinds 1985 actief binnen de Nederlandse vakbeweging en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de ontwikkelingen binnen de Nederlandse arbeidsverhoudingen. Tijdens de vergadering zal Ron een inkijk geven in de verschillende vormen (en stijlen) van klassieke én eigentijdse werknemersinvloed. Aan u vervolgens de vraag welke stijl u het meest succesvol acht om anno 2019 daadwerkelijk invloed uit te oefenen op de werkgever.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via www.qlix.nl/av

Namens het bestuur,

Met vriendelijke groet,

Michel Boers, voorzitter Qlix
 

Cancel