Onafhankelijk behartiger van werknemersbelangen

Verkiezingen ondernemingsraad KPN 2018

09 mei 2018
KPN

Verkiezingen ondernemingsraad KPN 2018

Stem tussen 7 en 14 mei 2018 een Qlix-kandidaat!

Het is weer zover, eens in de vier jaar mogen de medewerkers van KPN stemmen op kandidaten voor de ondernemingsraad. Dit is heel belangrijk, aangezien de ondernemingsraad de belangen behartigt van het personeel. De afgelopen vier jaar hebben veel Qlix kaderleden hun steentje bijgedragen in de verschillende ondernemingsraden. Dit willen we natuurlijk ook de komende jaren weer gaan doen.

Als lid van de ondernemingsraad draag je een grote verantwoordelijkheid. Je krijgt ondermeer te maken met reorganisaties en moet er jouw mening over geven. Dit is een hele belangrijke rol. Op deze manier kun je het bedrijf namelijk behoeden voor fouten en het beste resultaat voor de medewerkers eruit halen. Het  gebeurd nog wel eens bij grote of kleine veranderingen dat er vragen komen voor ondersteuning voor persoonlijke belangen behartiging. Dan is het fijn dat er Qlix leden in de OR zitten, want er zijn korte lijntjes tussen Qlix en de OR-leden. Ook als Qlix OR-lid kun je altijd te raad gaan bij de vakbond.

Als Qlix lid weet je wat er leeft op de werkvloer, maar ook de plannen van het bedrijf. Dit neem je mee in de ondernemingsraad. Door deze kennis kun je ook invloed uitoefenen bij de cao onderhandelingen.

Qlix heeft kandidaten bij meerdere ondernemingsraden:

  • Customer Service
  • Retail
  • Consumer Operations
  • N&I, Wholesale en COO staven
  • Sales Consumer Market

We hopen ook natuurlijk op zoveel mogelijk stemmen, zodat we Qlix goed kunnen vertegenwoordigen. Wil je dat je stem niet verloren gaat, stem dan op een van de Qlix OR-kandidaten.

Waarom stemmen op Qlix?

Qlix is gevormd door en voor KPN-ers, Dit maakt dat wij veel kennis van KPN en de branche hebben. Qlix is een kleine en wendbare vakbond. Hierdoor zijn kaderleden en bestuur maximaal betrokken bij alle ontwikkelingen rondom KPN en de aan KPN gelieerde bedrijven. Dit maakt dat een stem op een Qlix lid een stem op jezelf is.

Wij maken ons sterk voor:

  • Behoud van werkgelegenheid; 
  • Een passende werkdruk;
  • Behoud van kennis en kunde;
  • Het versimpelen van de processen binnen KPN. 

Hou de komende dagen onze Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws over de verkiezingen! 

De verkiezingen zijn van 7 tot 14 mei 2018, stem je ook op een kandidaat van Qlix?

 

Cancel