Onafhankelijk behartiger van werknemersbelangen

Belastingservice

Als lid van de Qlix kan je gratis gebruik maken van onze belastingservice. De gratis belastingservice is voor leden die in Nederland wonen en in loondienst zijn of pensioen of een uitkering krijgen. Onze belastingconsulenten helpen je graag met advies of met het invullen van de belastingaangifte. 
Bij de gratis belastingservice is ook inbegrepen: Het controleren en corrigeren van de door de belastingdienst opgelegde aanslag. Ook het opstellen van een bezwaarschrift tegen deze aanslag is in onze dienstverlening inbegrepen, voor zover de aangifte door een consulent werd verzorgd. 

Aanmelden voor de belastingservice kan tot en met 31 januari 2023 via het formulier onderaan deze pagina. 
Heb je na je aanmelding geen bevestiging van ons ontvangen? Controleer dan je spambox. 

Belangrijke documenten!

Om je te kunnen helpen met je aangifte, is het belangrijk dat je een aantal documenten vast klaar legt. Zorg ervoor dat je deze documenten hebt als je contact hebt met de belastingconsulent.

Je kunt deze lijst hier downloaden.

Samen met de consulent je aangifte indienen – activeer je DigID!

De belastingconsulent dient uw belastingaangifte in via de website van de Belastingdienst. Als u nog geen DigiD heeft kunt u dit aanvragen via www.digid.nl met uw BSN-nummer, vraag dit aan met sms verificatie. Deze inlog is strikt persoonlijk. Als uw partner ook aangifte doet moet hij of zij een eigen DigiD inlog aanvragen. Let op, dit kost tijd dus vraag deze ruim van te voren aan. Sms controle is een verplichting, dit dien je apart aan te vragen. Dit hoeft niet wanneer je gebruik maakt van de DigiD-app.

Kosten

De belastingservice is gratis voor jou als lid van Qlix. Je betaalt niets voor de diensten van onze belastingconsulenten. Zelfgemaakte kosten zijn wel voor eigen rekening. Dit zijn kosten die jij maakt, zoals eventuele reis- of portokosten. Deze kosten worden niet vergoed door Qlix. Is het nodig dat de belastingconsulent bij jou op huisbezoek komt, dan mag de consulent de gemaakte reiskosten bij jou in rekening brengen. De reiskosten van de belastingconsulent zijn €0,30 per kilometer.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met info@qlix.nl of  070  386 90 46. 

Velden met een * zijn verplicht.

Aanmeldformulier belastingservice


Cancel