Letter grote

Paneel
U bevindt zich hier: Home \ Nieuws per sector \ Volker Wessels Telecom \ Enquête cao-inzet Volker Wessels Telecom 2013

Enquête cao-inzet Volker Wessels Telecom 2013

vwtcaoupTijd voor een nieuwe ronde cao onderhandelingen bij Volker Wessels Telecom!

De afgelopen twee jaar ging het relatief goed met VWT. Ondanks de crisis zijn de omzet en de winst licht gestegen en heeft VWT relatief weinig hoeven reorganiseren. Kijkend naar de toekomst blijven het echter ook voor VWT onzekere tijden. Graag horen we dan ook jouw visie op jouw arbeidsvoorwaarden en op jouw toekomst binnen VWT!

Samen met de betrokken kaderleden binnen Volker Wessels Telecom gaat Qlix deze week de inzet voor de komende cao-onderhandelingen bepalen. Maar uiteraard doen we dat niet zonder ook alle medewerkers de gelegenheid te geven hun mening te geven.

In onze online enquête schetsen we op een aantal onderwerpen de recente ontwikkelingen en vragen we je om te reageren. Alle reacties worden door Qlix verwerkt in een inzet voor de komende cao onderhandelingen. Zo komen we tot een cao-inzet die mede door jouw inbreng tot stand is gekomen en die hopelijk kan leiden tot een gedragen uitkomst van de onderhandelingen.
De inzet wordt bij de start van de onderhandelingen (begin april) gepubliceerd op onze website

Werk je bij Volker Wessels Telecom en wil je ook jouw mening geven, ga naar de enquête en beantwoord de vragen voor 23 maart.