Letter grote

Paneel
U bevindt zich hier: Home \ Nieuws per sector \ Facilitaire Contactcenters (WFC) \ Aanpak Jeugdwerkloosheid: Qlix draagt bij!

Aanpak Jeugdwerkloosheid: Qlix draagt bij!

 

Qlix, KSF, Rutte, Sterk, SNT

Op 7 oktober was Caspar Vlaar van Qlix samen met Geeske te Gussinklo (KSF),  Frank van der Linden en DaniĆ«lle Morf  (SNT) aanwezig bij de jeugdtop in Rotterdam. Daar werd bekend gemaakt dat er 10.000 BBL-banen beschikbaar worden gesteld door het Nederlandse bedrijfsleven om jongeren aan goed werk te helpen. De contactcenterbranche, waarmee Qlix onderhandeld over de sector cao, heeft getekend voor 500 van deze leerbanen.

 

De jeugdtop is een initiatief van Mirjam Sterk en Lodewijk Asscher in het kader van de bestrijding van de jeugdwerkloosheid. De Klantenservice Federatie stelt samen met ECABO, OOCC, Qlix en haar leden een sectorplan op om jongeren en ook ouderen aan het werk te helpen in de branche.
Qlix is ontzettend blij dat zij samen met de KSF een bijdrage kan leveren aan het verkleinen van de jeugdwerkloosheid. Wij steunen dit initiatief dan ook van harte!

Op de foto van links naar rechts: Mirjam Sterk, ambassadeur aanpak jeugdwerkloosheid; Geeske te Gussinklo, directeur Klantenservice Federatie;  Mark Rutte; Frank van der Linden, HR director SNT; DaniĆ«lle Morf, cluster director a.i. SNT; Caspar Vlaar, bestuurder Qlix.